2017. március 19., vasárnap

Elképesztő! Sehol nem kapható kék színű kerti szék!

Hosszú ideje keresünk kerti széket a teraszra, ami olcsó és kék színű. Egy nap, amikor épp az egyik webáruházban válogattam egy-két szükséges terméket, véletlenül akadtam rá álmaim kék színű kerti székére. Tapasztalataim szerint a legolcsóbb kerti szék, ami fehér színű és ehhez hasonló, az átlagosan mindenhol 3ezer forintba kerül. Ugyenez a szék színesben tovább többszáz, vagy akár többezer forinttal emeli az egyszerű kültéri szék árát.


Szóval megláttam ezt a széket és nagyon megörültem, hiszen az ára minden képzeletet felülmúlóan 1690 Ft volt!

Mi éppen ilyen széket szerettünk volna, de csak kék színben eddig csak jobb minőségű széket láttam, nyilvánvalóan drágább; átlagosan 5-6ezer forint/db árért. Ez pedig ott integetett ilyen szépen, elegánsan, a szép kék öltözékében!

Azonnal raktam is be a kosárba a két szükséges darabot! Az áruház tájékoztatása szerint ezek már az utolsó darabok voltak. Lelkesen nyomtam meg az áruház "elküld" gombját, majd vártam a visszaigazolást. Amikor végre megérkezett a reakció, közölték, hogy csak egy darab szék áll rendelkezésre. Mondom legyen, az is jobb, mint a semmi, később majd veszünk még belőle.

Hát, nem fogunk... A szék ugyanis már nem kapható a webáruházban. Külön megkérdeztem e-mailben és ők azt írták, hogy már nem lesz belőle. Csalódott vagyok és nem értem! Sajnos ilyen széket sehol nem találtam a neten, csak gyerekméretű székek kék színűek, amit egyáltalán nem értek, hiszen a kék szín köztudottan népszerű szín.

A fehér olcsóbb, ok. De ha nekem ér valamicskével többet, hogy kék színű legyen az a szék?! Az a zöld, ami kapható a hasonló székekből, nekem egyáltalán nem tetszik. Ha ezek után veszünk fehéret, azt is csak nyögvenyelősen, kényszerből, mert nekem ilyen kék színű szék kell!

Ha valaki tudja, hol lehet kapni, linkelje be, pls.! De ha lehet, ne a húszezer forintost, hanem a legolcsóbbat. Háromezer forint körül mozog a legolcsóbb műanyag székek ára! A segítségedet előre is köszönöm! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése